Hizbullah: Lübnan İlk Kez Tek Kurşun Atmadan Kazandı

Hizbullah: Lübnan İlk Kez Tek Kurşun Atmadan Kazandı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Hizbullah Genel Sekreteri Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, ülkesinin Siyonist rejimle deniz sınırlarının çizilmesi müzakerelerinde büyük bir zafer elde ettiğini belirtti.

Şeyh Naim Kasım şunları söyledi: ‘Lübnan, Siyonist rejimle deniz sınırlarının çizilmesi müzakerelerinde büyük bir zafer elde etti.

Ordu ve milletin işbirliği ve milli direniş ve dayanışma ile denizlerimizde, sularımızda ve gazlarımızda elde ettiğimiz bu büyük ve müstesna zaferi Cumhurbaşkanı Mişel Avn adına kaydediyoruz.

Bu zafer, düşmana kıyasla zayıf bir ülkenin akli direnişi ve birlik içindeki halkıyla İsrail ve Amerika’yı yenmesi ve hakkını geri alması açısından bakıldığında çatışmalar tarihinde eşi görülmemiş bir zaferdi.

Bu büyük eylem ve başarı doğrudan kaydedilmelidir. İlk defa güçle tehdit edildi ve tek kurşun atmadan başarılar kazandık.

Önümüzde, hakları geri alma konusunda direnişle hükümet arasında stratejik bir deneyimi vardı. Bu nedenle bize daha iyi bir strateji sundular. Çünkü direniş Lübnan’ın yaşamının, bu ülkenin bugünü ve geleceğinin ayrılmaz bir parçası haline geldi. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

six + 10 =