Haaretz: Tel Aviv’in Lübnan İle Anlaşmaktan Başka Seçeneği Yoktu

Haaretz: Tel Aviv’in Lübnan İle Anlaşmaktan Başka Seçeneği Yoktu

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin kabine bakanlarından biri, işgal altındaki Filistin ile Lübnan arasındaki mavi sınırların çizilmesi anlaşmasıyla Tel Aviv kabine yetkililerinin görüşlerinin ayrıntılarını Siyonist “Haaretz” gazetesine konuştu.

Bu bağlamda, hem İsrail Başbakanı Yair Lapid’in Lübnan’a taviz vermesine karşı olanlar hem de daha iyi bir anlaşmaya varılabileceğine inananlar, istatistikleri ve istihbarat tahminlerini dinledikten sonra anlaşmaya karşı oylarını geri çekeceklerini açıkladı.

Bu Siyonist gazetenin açıkladığı bilgiye göre, Tel Aviv Kabinesinin devrik Başbakanı Naftali Bennett ve Oylama fikrine karşı çıkan İletişim Bakanı Yuvaz Handel, sonunda toplantıyı onaylamak için çekimser kaldılar. Çünkü başka seçenekleri yoktu.

Lapid, işgal altındaki Filistin ile Lübnan arasındaki deniz sınırının çizilmesine ilişkin taslak anlaşmayı gözden geçirmek ve onaylamak için bu toplantıyı geçen hafta Çarşamba günü kabine üyelerinin huzurunda gerçekleştirdi.

Daha önce, İbrani medyası, Lapid’in kabinesiyle anlaşmayı onaylamak için yaptığı toplantıda, Siyonist İçişleri Bakanı Ayelet Shaked dışındaki tüm üyelerin metinle aynı fikirde olduklarını açıklamıştı.

Siyonist politikacılar ve İbrani medyası Lapid ve çevresine karşı güçlü saldırılar başlatırken, bu anlaşma mevcut kabine tarafından onaylandı ve onaylandı. Bu anlaşmayı Hizbullah’a teslim olma, güvenlik kaybı ve Lapid’in stratejik hatası gibi terimlerle tanımlıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 + 10 =