Netanyahu: Lapid, Nasrallah’a Teslim Oldu

Netanyahu: Lapid, Nasrallah’a Teslim Oldu

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin Likud partisinin başkanı Binyamin Netanyahu, bu rejimin geçici başbakanı Yair Lapid’e bir kez daha saldırdı ve önerilen anlaşmanın taslağını işgal altındaki Filistin ile Lübnan arasındaki deniz sınırlarının çizilmesi olarak nitelendirerek utanç verici ve aşağılayıcı olduğunu söyledi.

Likud Partisi’nin lideri ve Siyonist rejimin eski başbakanı Binyamin Netanyahu, rejimin Kanal 14’e verdiği röportajda, deniz sınırlarını çizme anlaşmasının utanç verici bir anlaşma olduğunu söyledi.

”On yıl boyunca Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah’ın emirlerine boyun eğmeye hazır değildim ve onu tehdit ettik” dedi.

Netanyahu şunları kaydetti: Siyonist rejimin başbakanı Yair Lapid, Nasrallah’ın kendisini tehdit etmesi ve Lapid’in çok fazla gaz kaynağı vermesi nedeniyle sadece üç ay içinde teslim oldu.

Siyonist rejimin eski Başbakanı şunları söyledi: Bu rejim, İsrail’i buzun ortasında bırakacakları için Yair Lapid ve Benny Gantz’a (bu rejimin Savaş Bakanı) ve diğer insanlara fırtınalar sırasında rehberlik etmesi için emanet edilmemelidir.

“Terörizm zayıflık gösteriyor ve İsraillilerin caydırıcılığını ve itibarını geri getireceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

16 − two =