İşgal Altındaki Kudüs’te 4 Filistinli Şehit Edilerek 600 Kişinin De Tutuklandı

İşgal Altındaki Kudüs’te 4 Filistinli Şehit Edilerek 600 Kişinin De Tutuklandı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Son üç ayda Siyonist güçler işgal altındaki Kudüs’te yaşayan 600’den fazla Filistinli vatandaşını tutuklayarak 4 Filistinliyi de şehit etti.

Filistin Bilgi Merkezi – İşgal altındaki Kudüs Valiliği, bu yılın üçüncü çeyreğinde 4 Filistinlinin bu şehirde İsrail askerleri tarafından öldürüldüğünü ve 607 Filistinlinin daha tutuklandığını duyurdu.

Habere göre, bu dönemde İsrail güçleri işgal altındaki Kudüs’te Filistinlilere ait 81 ev ve tesisi yıktı. Ayrıca bu dönemde Siyonist askerlerin kurşunlarıyla 515 Filistinli yaralandı.

Unutulmamalıdır ki, Siyonist rejim Yahudi bayramlarıyla aynı zamanda Ürdün Nehri’nin Batı Şeria’daki varlığını güçlendirdi ve Filistin direniş operasyonlarını yoğunlaştırma korkusuyla burayı kapalı bir askeri bölge ilan etti.

Son iki ayda, özellikle bu rejimin Gazze Şeridi’ne yönelik üç günlük askeri saldırısının ardından Siyonist rejim, Batı Şeria’daki Filistin halkının silahlı ve halk direnişinde bir artışla karşı karşıya.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 × 3 =