Reisi: İran Milletinin Sesi Hacı Kasım Gibi Şehitlerin Sesidir

Reisi: İran Milletinin Sesi Hacı Kasım Gibi Şehitlerin Sesidir

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Birleşmiş Milletler’in 77. Genel Kurulu’na katılmak üzere New York’a giden İran Cumhurbaşkanı Ayetullah Seyid İbrahim Reisi, toplantıda yaptığı konuşmanın ve diğer yan programların ardından Cuma akşamı Tahran’a geldi.

Ayetullah Raisi, New York gezisinin boyutları hakkında gazetecilerle düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi: ”BM Genel Kurulu, İslam Cumhuriyeti’nin terörizm konusundaki görüşlerini tek taraflılıktan ve çifte standarttan kaçınarak netleştirmek için bir fırsattı. İnsan hakları ve nükleer konusuna vurgu yaptık ve Batı’da var olan ikili ve çoklu görüşlere itiraz ettik.”

Düşmanlar İran milletinin sesini duymamaya çalıştılar, İran milletinin sesi otoritenin ve zulmün sesiydi, İran milletinin sesi Hacı Kasım gibi şehitlerin zulmünün sesiydi ve İran milletinin sesiydi. Bu bağlamda düşmanlar halkın sesini duymamayı planlamakta başarılı olamadılar.

İran Cumhurbaşkanı, “Bugün İran halkının ülke genelinde varlığının tezahürü, İslam Cumhuriyeti’nin otoritesinin ve haysiyetinin tezahürüdür.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × one =