Tahran Cuma Hatibi: Düşmanlar Kargaşa Peşindeler

Tahran Cuma Hatibi: Düşmanlar Kargaşa Peşindeler

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Tahran’ın Cuma hatibi ülkedeki son olaylar hakkında yaptığı açıklamada, halkın düşmanlarının kargaşa peşinde olduklarını söyledi.

Habere göre Tahran Cuma hatibi Seyyid Ahmet Hatemi son günlerde yaşanan olaylara işaretle, bir vatandaşın hayatını kaybetmesinin üzücü olduğuna işaretle acılı ailesine başsağlığı ve sabır dilerdi.

Tahran Cuma hatibi, cumhurbaşkanı, yargı başkanı ve yasama erki başkanı gibi ülkenin tüm yetkililerinin olayla ilgilendiğini, olayın titizlikle kovuşturduklarına vurgu yaparak, nizamın, yetkililere güvendiğini ve kesinlikle olayı araştırarak sonucu halka bildireceklerini söyledi.

Ahmet Hatemi, düşmanların uzun zamanda beri kargaşa ve konu peşinde olduklarını fakat başarılı olmadıklarını, böyle bir konu bulunca olayı kullandıklarını ifade etti.

Tahran Cuma hatibi, isyancılar için önemli olmayan tek konunun merhume olduğuna işaretle, zira yetkililerinin ciddiyetle sahnede olduğunu ve konuyu araştırdıklarını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sixteen − seven =