Şili Cumhurbaşkanı Uzlaşmacıların Burnunu vuşturdu!

Şili Cumhurbaşkanı Uzlaşmacıların Burnunu vuşturdu!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Şili devlet başkanının, 17 yaşındaki Filistinli bir gencin Siyonist rejimin suçlularının elinde şehit edilmesini protesto etmek için rejiminin ülkesindeki yeni büyükelçisinin kimlik bilgilerini kabul etmeyi reddeden hareketi, Tel Aviv’e giden ve katillerle el sıkışan Mağrip ordusu komutanı ve BAE dışişleri bakanı için biraz onur ve güvenilirlik bırakmadı.

Şili cumhurbaşkanının tamamen insani bir eylem olan yanıtı, Mağrip ordusu komutanı General Faruk Belkhir’in işgalci rejimin bayrağının önünde eğilmesi ve Siyonist tabandaki işgalcilerin generalleriyle görüşmesi ve BAE dışişleri bakanının utanmadan Tel Aviv’deki Siyonist rejimle iki yıllık bir uzlaşma anlaşmasını yasaklaması nedeniyle generaller ve krallar, diplomatlar ve medyaları da dahil olmak üzere uzlaşmacıların burnunu ovuşturdu. Rejim kutluyor, rejim Filistinli çocukları öldürüyor.

İlk Arap ordusu komutanının Siyonist rejimin generallerine el sıkışması, on yıllardır işgalci milislere karşı mücadelede binlerce şehit veren İslam ümmetinin ideallerinden uzaktır.

Buna ek olarak, bu Mağrip ulusunun şüphesiz kınayacağı bir utanç lekesidir.

Mağrip halkı, işgalci rejimle yüzleşmek ve normalleşmeye karşı ayaklanmak gibi gururlu bir tarihe sahiptir; öte yandan, Mağrip Ordusu Komutanı’nın Siyonist generallerle birlikte kaybı, rejimin Rabat büyükelçisinin Mağribi kadınlarını taciz ve taciz etme skandalı ile çakışmıştır ki bu Mağrip halkının zihninden asla silinmeyecek bir konudur.

Analistler, işgalci rejimle iki yıllık uzlaşmadan sonra, BAE’nin bu uzlaşmadan fayda sağlamadığı, ancak gerçekte BAE’nin, ırkçılığı ve çocuklara ve Filistin halkına karşı sayısız suçu nedeniyle dünyanın dört bir yanındaki direniş liderleri tarafından tutuklanan ve öldürülen, İslami ve Hıristiyan kutsal mekanlarını enfekte eden, binlerce insanı hapseden ve işkence eden ve dünyanın dört bir yanındaki direniş liderlerine suikast düzenleyen bir rejime ücretsiz hizmetler sağladığı konusunda hemfikir. izolasyona alınmıştır.

Uzlaşmanın liderleri, özellikle Mağrip ve BAE, normalleşmenin sonunda iptal edileceğini bilmelidir, çünkü Filistin meselesi ölümsüzdür ve dünyadaki milyonlarca insanın kalbinde kalacaktır, dünyadaki milyonlarca insan Siyonist çocuk katillerini reddetmeye devam edecektir, bu nedenle uzlaşmanın liderlerinin Filistin meselesini diplomasilerine geri döndürmeleri daha iyidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 × 3 =