Irak’a 3 Milyon Erbain Ziyaretçisi Giriş Yaptı

Irak’a 3 Milyon Erbain Ziyaretçisi Giriş Yaptı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Irak sınır kapıları merkez başkanı, sınır kapılarından yaklaşık üç milyon yabancı ziyaretçinin Evrensel Erbain ziyareti için Irak’a girdiğini söyledi.

Irak’ın Erth News internet sitesinin Pazartesi günkü haberine göre, Tümgeneral Omar Al-Waili tüm ziyaretçilerin giriş-çıkış ve oturma izinlerinin kontrol edildiğini vurguladı.

Ziyaretçilerin sınır kapılarından geçişlerinin çok düzgün olduğunu, şu ana kadar sınır kapılarından Irak’a giren ziyeretçi sayısının 3 milyon kişi olduğunu ve Kürdistan Bölgesi sınır kapılarından Irak’a yaklaşık 20 bin kişinin giriş yaptığını söyledi.

Irak sınır kapıları örgütü başkanı şunları ekledi: Pazar günü yaklaşık 1,5 milyon ziyaretçi Irak’a giriş yaptı ve yaklaşık 500 bin kişi Irak’tan ayrıldı.

Al-Waeli ayrıca şunları söyledi: Irak’taki Zarbatieh sınır kapısı en fazla ziyaretçi girişini gördü, böylece Irak topraklarına girişin %70’i bu sınır kapısından yapılıyor ve bir sonraki sırada Şalamçeh sınır kapısının olduğunu belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

two × 2 =