İngiltere’nin Yeni Kralının Geçmişi Skandallarla Dolu

İngiltere’nin Yeni Kralının Geçmişi Skandallarla Dolu

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İngiltere Kraliçesi’nin en büyük oğlu Prens Charles’ın, annesinin ölümünden hemen sonra İngiltere Kralı oldu.

Charles, adının sayısız skandala bağlı olduğu bir durumda tahtın varisi oldu. Örneğin, geçen ay The Times gazetesi, İngiltere’nin kralı Prens Charles’ın, El Kaide terörist grubunun eski lideri Usame bin Ladin’in akrabalarından bir milyon sterlinlik bir cüzdan aldığını bildirdi.

Bu İngiliz gazetesi, Prens Charles’ın bu miktarı bizzat El Kaide liderinin üvey kardeşi ve 11 Eylül saldırılarının beyni olan Bakr bin Ladin ve kardeşinden aldığını yazdı.

İngiltere Kraliçesi’nin oğlu ve bu ülkenin kralı, 30 Ekim 2013’te ve Bin Ladin’in Pakistan’da özel bir ziyarette öldürülmesinden iki yıl sonra, bu miktarı bir “hayır yardımı” olarak aldı.

Daha önce, Temmuz ayında Sunday Times gazetesi, Charles’ın Kraliçe adına eski Katar Başbakanı Şeyh Hamad bin Jassim Al Thani’den üç nakit paket aldığını bildirdi.

Bu habere göre, Hamad bin Jassim bir keresinde İngiltere Kraliçesi’nin en büyük oğluna “Forum and Mason” mağazasının alışveriş zarflarında 1 milyon euro para verdi. Fortnum & Mason, Londra’da büyük bir lüks eşya mağazasıdır.

Charles’ın kişisel hayatı ve Galler Prensesi Prenses Diana ile evliliği de birçok iniş ve çıkışlara karıştı. Diana ve Charles 1981’de nişanlandıklarını açıkladılar, ancak Charles’ın Diana ile evlilik öncesi ilişkisi nedeniyle evlilik kısa sürdü ve 1992’de ayrıldılar. Bu süre zarfında Charles, Camilla Parker ile ilişkisine başladı ve daha sonra Camilla ile romantik bir ilişkisi olduğunu itiraf etti.

Daha sonra Diana, bir röportajda kocası Charles’ın aynı anda Camelia Parker ile gizlice bir ilişki içinde olduğunu açıkladı ve bu onların ayrılma nedenlerinden biriydi. Diana nihayet Ağustos 1997’de şüpheli bir trafik kazasında öldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × 1 =