Hizbullah: Bir sonraki savaşta İsrail’in hayatı da sona erecek

Hizbullah: Bir sonraki savaşta İsrail’in hayatı da sona erecek

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnan Hizbullah hareketinin merkez konseyinin bir üyesi, Siyonist rejimin bu ülkeye saldırması durumunda yaşamının sona ereceği konusunda uyardı.

Lübnan Hizbullah hareketinin merkez konsey üyesi Hasan El Bağdadi, bu Perşembe öğleden sonra Siyonist geçici rejimi herhangi bir saldırganlığa karşı uyardı.

Resmi Lübnan haber ajansı El-Bağdadi’den alıntı yaparak, İsrail düşmanının son kırk yılda Hizbullah’ın gücünü ve dürüstlüğünü anladığını ve Hizbullah’la büyük küçük savaşlar yaşadığını bildirdi.

Hizbullah’ın bu savaşlarda, özellikle Siyonist rejimi küçük düşüren 33 günlük savaşta bu rejime karşı galip geldiğine işaret ederek, “Hizbullah (Siyonist rejime) yenilgiyi ve caydırıcılık dengesini dayattı.

Bu Hizbullah yetkilisi şunu vurguladı: Çağdaş tarihte benzeri olmayan bir güç haline geldik. Bilge ve cesur bir liderliğe bu boyutta, güçte, inançta, uyumda ve itaatte bir direniş.

El-Bağdadi uyardı: İsrail’in Lübnan’a yönelik herhangi bir saldırısına verilecek yanıt, saldırganlığın doğasıyla orantılı olacak ve üçüncü savaşa ulaşırsa son [savaş] olacak ve onunla birlikte bu rejim de sona erecek. Kesinlikle başka bir işgale tanık olmayacağız.

Siyonistlerin sona ermesiyle birlikte Hizbullah’ın bölgeye hakim olacağını ifade ederek, İmam Musa Sadr’ın direnişi Siyonist projeye karşı çıkmak için yarattığını ve direnişin o kadar büyüdüğünü ve düşmanı yenmeyi başardığını ve zayıflığını gösterdiğini kaydetti.

Hizbullah ile Siyonist geçici rejim arasında bir savaş çıkması durumunda, “Sabah erken saatlerde durumun denizde, karada ve havada tamamen netleşeceğini düşünüyorum” uyarısında bulundu.

Lübnan Hizbullah hareketi de Geçici Siyonist rejimin harekete ait insansız hava araçlarına müdahale edildiği yönündeki iddialarının ardından bir açıklama yaparak, bu insansız hava araçlarının görevinin belirlendiğini ve amaçlanan misyonun gerçekleştirildiğini duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × three =