Filistinli Şehid Babası: Direniş Kurtuluşun Tek Yoludur

Filistinli Şehid Babası: Direniş Kurtuluşun Tek Yoludur

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistinli şehid İbrahim Al Nabulsi’nin babası, El-Alam TV’ye, oğlunun şehadet haberine şaşırmadığını söyledi. Çünkü oğlu şehit olmak istiyordu ve oğluyla ve İsrail rejimine karşı silaha sarılan her özgür ve savaşçı insanla gurur duyduğunu açıkladı.

Nablus, İsrail’in eski şehirdeki direnişi bastırmak için düzenlediği askeri operasyon sırasında üç Filistinliyi şehit etti.

Son 2 ayda direniş gruplarının en az 20 üyesini kaybeden bu şehrin duvarlarını üç şehidin “İbrahim Al Nabulsi, İslam Sabuh ve Hüseyin Taha resimleri süsledi.

Nablus’ta işgal güçlerinin eski kente düzenlediği saldırıda şehit olan İbrahim el-Nablesi ve iki arkadaşının yas törenine binlerce Filistinli katıldı. Al-Alam TV de bu törene katılarak şehidin babasıyla görüşerek sohbet etti.

Şehit Al Nabulsi’nin babası Alaa Al Nabulsi, Al-Alam muhabirine şunları söyledi: “Onun (İbrahim) dünyaya ve Filistin ulusuna mesajı, Filistin Yönetimi’nin 27 yıl öncesinden beri anlaşmalar imzaladığı, ancak bunların fayda sağlamadığı ve tek yolun direnişten geçtiğidir.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sixteen + 3 =