Filistin Direnişi Ateşkes Önerisini Reddetti

Filistin Direnişi Ateşkes Önerisini Reddetti

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin direniş güçlerinin Mısır’ın saldırıları durdurma önerisini reddettiğini duyurdu ve direnişin Tel Aviv’e tepkisinin sınırsız bir süre devam edeceğini vurguladı.

Filistin direnişinden kaynaklar, “Mısır birkaç saatliğine ateşkes önerdi; İslami Cihad bu öneriyi reddederken, cevabı İsrail işgal rejiminin suçlarına yanıt verme zamanının geldiği oldu.”

Geçen gün İslami Cihad hareketinin Lübnan’daki temsilcisi Ehsan Ataya, Siyonist rejimin arabulucular aracılığıyla gerginliğin tırmanmasına son verilmesini istediğini kaydetti, ancak biz kabul etmedik.

El-Meyadin kanalı ile yaptığı bir röportajda şunları vurguladı: “İsrailli işgalciler kırmızı çizgileri aştılar ve biz çatışmanın başlangıcındayız ve onlarla karşı karşıyayız. Yani arabuluculuğa yer yok.” dedi.

Filistin İslami Cihad Hareketi’nin medya ofisi başkanı Davud Şahab, daha önce bir basın röportajında ​​Gazze’de bir ateşkes ve direnişin operasyonlarının durdurulması hakkında herhangi bir konuşma olmadığını doğrulamıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

six + 8 =