Tel Aviv’den İşgal Altındaki Kudüs’te 1400 Konut İnşasına Onay

Tel Aviv’den İşgal Altındaki Kudüs’te 1400 Konut İnşasına Onay

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Geçici Siyonist rejimin sözde Planlama ve İnşaat komitesi, işgal altındaki Kudüs’te 1.400 Siyonist konutun inşasını onayladı.

Habere göre, bu Siyonist birimler Doğu Kudüs’teki “Tsur” bölgesi ile kibbutz Ramat Raheel arasında inşa edilecek.

Siyonist basında çıkan haberlere göre, bu birimlerin inşası konusunda daha önce anlaşmaya varılmış ve ABD Başkanı Joe Biden’in işgal altındaki Filistin’e yaptığı son ziyaret nedeniyle görüşme ertelenmişti.

Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) geçen ay yayınladığı bir raporda ABD Başkanı Joe Biden’ın işgal altındaki Filistin ziyareti sırasında çözüm davasına dikkat etmemesini eleştirmişti.

Filistin Kurtuluş Örgütü’ndeki (FKÖ) Ulusal Kara Savunma ve Yerleşimlere Direniş Dairesi, yayınladığı bir raporda Biden’ın çözüm davasını ele almamasının ABD hükümetinin iki devletli çözüm konusundaki tutumunun olumsuz bir işareti olduğunu duyurdu.

Çeşitli bölgesel ve uluslararası partiler, Siyonist rejimin yerleşim inşaatına karşı olduklarını defalarca dile getirdiler ve bunu yasadışı olarak değerlendirdiler, ancak Tel Aviv bu sözleri dinlemiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 × four =