Siyonistlerin Kanı, Kanada Yerlilerinden Daha Koyuymuş!

Siyonistlerin Kanı, Kanada Yerlilerinden Daha Koyuymuş!

Acilnews’in yabancı basına dayanara sunduğu habere göre; Dünyadaki Katoliklerin lideri Papa Francis, kilisenin ve Kanada hükümetinin yerli topluluğa karşı işlediği korkunç suçtan dolayı bu ülkenin yerlilerinden özür dilemek ve af dilemek için Kanada’ya gitti.

İlk olarak Edmonton’a varan Papa, Pazartesi günü Batı Alberta’nın Muskogee kentindeki Ermineskin Kızılderili Konut Okulu’nun eski yerini ziyaret etti ve size üzüntüsünü kişisel olarak anlatmak ve Tanrı’dan bağışlanma dilemek için Kanada’ya gittiğini söyledi.

Çarşamba günü de Quebec şehrine ve Iqaluit yerlilerinin yerleşimine giderek Hristiyan yatılı okullarında hayatını kaybedenlerden sağ kalanlarla bir araya gelerek kilisenin bu konudaki kara sicilinden dolayı çok üzgün olduğunu söyledi.

Tek suçları Hıristiyan olmayan ve sözde mavi gözlü olan on binlerce çocuğu alıkoymak, işkence yapmak, hapse atmak, binlerce aileyi yok etmek ve binlerce masum çocuğu öldürmek suçu bir özürle özetlenebilirse; Holokost’ta Yahudilerin öldürülmesi için neden bu yapılıyor?

Avrupa ülkeleri 70 yıldır tazminat ödüyor ve özür diliyor.Almanya ile Siyonist rejim arasında 1952’de imzalanan Lüksemburg Antlaşması’na göre Alman hükümeti Holokost kurbanlarından sağ kalanlara 1,53 milyar avro ödemekle yükümlüydü. O zamandan beri, Yahudiler için tazminat ve tazminat ödeme süreci bu miktarın çok ötesine geçti ve 2018 yılına kadar 74 milyar avro civarında olduğu tahmin ediliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twelve − 9 =