ABD’de Siyahi İnsanlara Şiddet Tekrardan Arttı

ABD’de Siyahi İnsanlara Şiddet Tekrardan Arttı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Amerikan medyası, 2 ayrı olayda 2 siyahi kişiye karşı Amerikan polisinin acımasız davranışını haberleştirdi. Bu olaylardan birinde 23 yaşındaki siyahi bir adam polis tarafından vurularak öldürüldü.

İlk olayda, Güney Kaliforniya’da bir polis memuru 23 yaşındaki siyahi bir adamı vurarak öldürdü. Bu olay Cumartesi günü gerçekleşti, ancak NBC News haberi Çarşamba günü yayınladı.

San Bernardino Polis Memuru Darren Goodman Cumartesi günü yaptığı açıklamada, iki polis memurunun bir işyerinin otoparkında silahlı bir siyahi olduğuna dair ihbarlarla gerçekleşen bir olay olduğunu söyledi.

Kurbanın annesi bu hikayeyi yalanladı. Rob Adams’ın elinde silah değil telefon olduğunu ve polis gelmeden önce onunla konuştuğunu söyledi.

Başka bir olayda, Tennessee Soruşturma Bürosu, trafik ihlali nedeniyle polis tarafından dövülen ve elektrik verilen siyah bir adamın acımasızca tutuklanmasını araştırıyor.

NBC News’e göre polis, siyah adamı evine kadar kovaladı, burada ailesinden biri, dayak ve elektrik çarpması sahnesini filme aldı.

Kaydedilen video, Oakland Polis Departmanı memurlarının bir adamı evine kadar kovalamasıyla başlıyor. Memurlardan biri coplu, diğeri ise silahlı olduğu gözleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × 3 =