Siyonist askerler Cenin’e Saldırı Düzenleyerek 3 Filistinliyi Gözaltına Aldılar

Siyonist askerler Cenin’e Saldırı Düzenleyerek 3 Filistinliyi Gözaltına Aldılar

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejim Batı Şeria’daki Cenin şehrine ve kampına çeşitli bölgelerden baskın düzenledi ve çok sayıda Filistinliyi tutukladı.

Habere göre, Siyonist güçler Filistin vatandaşlarını çeşitli bölgelerden gözaltına almak için Cenin şehrine ve kampına saldırdı.

İşgalci rejim güçleri, 35 askeri araç ve ordu destekli özel birlikler kullanarak Cenin şehrine çeşitli bölgelerden ve mahallelerden saldırdı ve Filistinlilerin evlerine baskın düzenledi.

Cenin sakinlerinin evlerine baskın düzenleyen Siyonist güçler, İslami Cihad hareketinin liderlerinden Şeyh Abdul Halim Ezzeddin’in de aralarında bulunduğu 3 vatandaşı Al-Zahra semtindeki evinde gözaltına aldı.

Son birkaç ayda Cenin şehri ve kampı, Siyonist rejimin ordusunun ve askerlerinin sık sık Filistinlilerin şehit edilmesine, yaralanmasına ve tutuklanmasına yol açan saldırılara tanık oldu.

Geçen Haziran ayının sonlarında Siyonist rejim güçleri Cenin’in doğusuna saldırarak ve doğrudan ateş ederek üç Filistinli genci öldürdü ve 10 kişiyi de yaraladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 + eleven =