Biden’ın Riyad ve Tel Aviv Arasındaki Uzlaşmayı Açıklama Olasılığı Yüksek

Biden’ın Riyad ve Tel Aviv Arasındaki Uzlaşmayı Açıklama Olasılığı Yüksek

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Geçici Siyonist rejim ile Suudi Arabistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesine yönelik bir anlaşmaya varılmasına yardımcı olmak için Amerikalı yetkililerin onay vermesinin ardından, şimdi bunun Joe Biden’ın Batı Asya gezisinin anahtarı olacağı söyleniyor.

Üç Siyonist yetkili, Axios haber sitesine, Biden’ın Kral Salman bin Abdülaziz ve Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Salman ile görüşmesinin ardından Suudi Arabistan ile İsrail arasındaki ilişkileri normalleştirmeye yönelik adımların bu hafta sonu açıklanmasının beklendiğini söyledi.

Perşembe sabahı yayınlanan raporda, “Beyaz Saray, Biden’ın bölgeyi ziyareti sırasında ülkeler ve İsrail arasındaki normalleşme yol haritasını görüşmek istiyor. Biden’ın yönetiminin Suudi krallığı ile ilişkilerini yeniden tesis edecek gezisi diplomatik ve siyasi açıdan hassas kabul ediliyor.

Üst düzey bir Siyonist yetkili, normalleşme adımlarına ilişkin nihai kararların ancak Biden ile Bin Salman da dahil olmak üzere Suudi yetkililer arasında yapılacak bir toplantıdan sonra alınacağını ve muhtemelen Cumartesi günü Suudi Arabistan veya Biden tarafından Riyad’ın izniyle açıklanacağını söyledi. .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fourteen + 12 =