İnkılap Yolunda Doğru Bir Şekilde İlerlemek İçin Gerçek Bir Yazılıma İhtiyaç Var

İnkılap Yolunda Doğru Bir Şekilde İlerlemek İçin Gerçek Bir Yazılıma İhtiyaç Var

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Ayetullah Seyyid Ali Hamanei, “Ülkenin bilgisini ve ekonomisini, ülkenin savunmasını ve güvenliğini güçlendireceğiz. Farklı görüş ve eğilimlerin çeşitliliği kadar ulusal birlik ve bütünlüğe de riayet edilmelidir” dedi.

İslam İnkılabı Rehberi Hamanei, İslam İnkılabının kurucusu İmam Humeyni’nin (r.a) vefatının 33. yıldönümü münasebetiyle bir konuşma yaptı.

Ayetullah Seyyid Ali Hamanei’nin konuşmasının önemli başlıkları şöyledir:

-İmam Humeyni, İslam Cumhuriyeti’nin ruhudur. Bu ruh İslam Cumhuriyeti’nden alınırsa, sadece duvarda bir resim olarak kalacaktır.

-İnkılâbın şimdiki nesli, aziz İmam’ı (r.a) doğru dürüst tanımıyor ve onun azametini bilmiyor. İmam, kelimenin tam anlamıyla müstesna bir şahsiyetti. İmam’ı (r.a) ben gibilerle mukayese ediyorlar, oysa aradaki mesafe çok büyük ve astronomik bir mesafedir.

-İmam’ı (r.a) genç nesle tanıtmak önemlidir çünkü onlara ülkenin geleceğini en iyi şekilde yönetmeleri için yardımcı olur. İmam sadece dünün imamı değil, bugünün ve yarının da imamıdır.

-Bu inkılâbın ikinci adımında milli ve devrimci sorumluluğu alacak ve ülkenin geleceğine yön verecek olan genç ve akıllı neslimizin, inkılâp yolunda doğru bir şekilde ilerlemek için gerçek bir yazılıma ihtiyacı vardır.

-Bu, hızlandırıcı ve dönüştürücü olabilecek bu yazılımdır ve bu, imamın konuşma ve davranışlarında bulunabilecek derslerdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nineteen − four =