İslami Cihad’: İsrail’in Çökeceğinden Eminiz

İslami Cihad’: İsrail’in Çökeceğinden Eminiz

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İslami Cihad’ın siyasi ofisinin üyesi Halid El-Bataş, İsrail Başbakanı’nın rejimin çöküşünü kabul etmesine yanıt olarak, bunu Filistin halkının devam eden direnişine ve istikrarına bağladı.
Habere göre, İslami Cihad’ın siyasi ofisinin bir üyesi olan Halid El-Bataş şunları söyledi: “Siyonist düşmana karşı durmanın tek yolu, bütün bölgelerde direnişin ve ulusal eylemin acı verici darbeleridir. “

“Siyonist rejimin Batı Şeria ve Kudüs’teki eylemleri, Kudüs Kılıcı savaşında Siyonistlerin kaybolan ihtişamını empoze etmek içindir.”

Al-Battash, “Filistinlilere karşı bu eylemler ve onların kanları, Naftali Bennett liderliğindeki işgalci kabinenin üstünlüğünü göstermek ve Filistin halkını bastırmada üstün olduğunu iddia etmek için yaptığı yeni bir hamledir” dedi.

2022 yılının başından bu yana Filistin topraklarında şehit olan Filistinlilerin sayısı 71’e ulaştı, dördü son 48 saatte şehit oldu.

El-Bataş, Kudüs ve Batı Şeria’daki yerleşimlerin geliştirilmesinin, İsrail kimliğini Filistin topraklarına empoze etmeyi ve dikte etmeyi amaçladığını vurguladı.

İşgalcilere ve yerleşim planlarına karşı çıkma çağrısında bulundu ve güvenlik koordinasyonunu durdurma ve düşmanı tanımaktan vazgeçme ve Filistin halkının istikrarı için Arap ve İslami destek sağlama gereğini vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 + nine =