Ensarullah Lideri: Siyonistlerin Aleni Hedefi Mescid-i Aksa’yı Yıkmaktır

Ensarullah Lideri: Siyonistlerin Aleni Hedefi Mescid-i Aksa’yı Yıkmaktır

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Yemen Ensarullah Hareketi Lideri, Siyonistlerin Mescid-i Aksa’ya yaptıkları saldırının, bu rejimin Mescid-i Aksa’yı yıkmak olan aleni hedeflerine ulaşmak için bir hazırlık olduğunu vurguladı.

Dhamar kabilesini ağırlayan Yemen Ensarullah Hareketi Lideri Seyyid Abdülmelik Bedreddin Husi, bu kabilenin Yemen tarihinin bu aşamasındaki rolünü takdir etti.

Abdülmelik Husi şu ifadelerde bulundu: ‘Dhamar eyaletinin tüm şehirlerinde güvenlik hakim olmalıdır ve şehir sakinlerinin ulusal düzeyde önemli bir rol oynayacağını umut ediyoruz.’

Ensarullah Lideri, Siyonistlerin işgal altındaki Kudüs’teki sözde bayrak yürüyüşüne değindi ve şunları söyledi: ‘Yahudi Siyonistlerin Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırıları kışkırtıcıydı ve onlar bu eylemleriyle tüm Müslümanlara bir mesaj gönderdi. Yahudi Siyonizm tehlikesi tüm Müslümanlar için bir tehdittir ve İslam’ın bütün mukaddesatını hedef almaktadır.

Saldırı ve baskın, onların Mescid-i Aksa’yı yıkmak olan aleni hedeflerine ulaşmak için bir hazırlıktır. Biz, Seyyid Hasan Nasrallah’ın açıkladığı denklemin bir parçası olduğumuzu ciddi olarak ifade ettik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 + 8 =