İran: Şehidimizin İntikamını Alacağız

İran: Şehidimizin İntikamını Alacağız

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İran Devrim Muhafızları Başkomutanı Korgeneral Hüseyin Selami, Şehid Hasan Siyad Hudai’nin yakın zamanda öldürüldüğüne işaret ederek, Şehit Hasan Siyad Hudai’nin kanının cevapsız kalmayacağını vurguladı.

Yemen’in el-Masirah şebekesine verdiği rortajda Tümgeneral Hüseyin Selami, “düşmanın herhangi bir eylemi kesin bir cevapla karşılanacaktır. Düşmanı yalnız bırakmıyoruz ve her zaman onları arıyoruz. hesabımız düşmanlarla birlikte duruyor ve gittikçe güçleniyor. Şehit Hasan Siyad Hudai’nin kanı cevapsız kalmayacaktır” dedi.

Şehit Hasan Siyad Hudai’nin kanının intikamını alacağımızı vurgulayan İslam Devrim Muhafızları ordusu başkomutanı, “İran halkının ve İslam devrim muhafızları ordusu’nun tüm sevdiklerinin intikamını alacağını herkes biliyor ve tepkilerimizin sert olacağını ve yaptıklarımız için düşmanı kesinlikle pişman edeceğimizi vurguladı.” dedi.

Pazar günü, iki terörist unsuru motosikletçinin, Tahran’da Andishe Yarbay Hossein Sayad Khodaei’yi evinin yakınlarında törer ettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 − eleven =