ABD ve Siyonist Rejim, Dünyadaki Terör Eylemlerinin Planlanmasının Merkezi Konumunda

ABD ve Siyonist Rejim, Dünyadaki Terör Eylemlerinin Planlanmasının Merkezi Konumunda

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İran Silahlı Kuvvetlerin Kıdemli Sözcüsü Tuğgeneral Abolfazl Şekarçi, Hürremşehr’in kurtarılmasının 40. yıl dönümü vesilesiyle Genel Komutanlık Karargahı’nda düzenlenen anma töreninde yaptığı açıklamada, İran’ın suikast kurbanı olduğunu ve yaklaşık 17 bin kişinin öldürüldüğünü söyledi. Dün Tahran’daki suikast, Amerikalıların ve müttefiklerinin insan hakları konusundaki iddialarının yanlış olduğunu ve suikastın kurbanları olduğumuzu gösteriyor.

“Bizim görüşümüze göre, ABD ve Siyonist rejim, dünyadaki terör eylemleri için planlama ve politika oluşturmanın merkezidir.” dedi.

Şekarçi, Sayad Khodaei’nin şehit edilmesine atıfta bulunarak, “İslam Devrimi düşmanları genellikle her kesimden çaresizdir ve kendilerine bütün yolların kapalı olduğunu gördüklerinde terör eylemleri gerçekleştirirler. “dedi.

Silahlı Kuvvetlerin kıdemli sözcüsü, “Suikast, İslam Devrimi’nin düşmanları için bir başarı değil, onlar için bir yenilgidir” dedi.

Bu ülkenin gençlerine yönelik suikastlerle kesinlikle bir yere varamayacakları gibi, bu suikastların arkasından da mutlaka yüz kızartıcı yenilgiler alacaklardır” dedi.

Silahlı kuvvetlerin üst düzey bir sözcüsü, “Bu suikastın boyutları araştırılıyor ve ülkenin güvenlik güçleri bu konuyu takip ediyor; Soruşturmanın sonuçları daha sonra açıklanacak.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

two + twenty =