Hamas Yetkilisi: Siyonist Ordu Katil Nazilerden Oluşuyor

Hamas Yetkilisi: Siyonist Ordu Katil Nazilerden Oluşuyor

Acilnews’in yabancı basıan dayanarak sunduğu habere göre; Filistin hareketi Hamas’ın siyasi bürosu üyesi Hesam Badran, geçici Siyonist rejimin Filistinli gençleri direnişten uzak tutmaya çalıştığını vurguladı.

Kudüs’ün Kılıcı Harekatı’ndan önceki durumun, sonrakiyle aynı olmadığını belirterek, mevcut neslin büyüdüğünü ve direnişten etkilendiğini sözlerine ekledi. Badran, yeni nesil Filistinlilerin direniş seçeneği etrafında toplandığını da söyledi.

Hamas yetkilisi, Siyonist rejimin Filistin Yönetimi’nin yardımıyla Batı Şeria’daki direniş durumunu ortadan kaldırmaya çalıştığını vurguladı ve Batı Şeria’daki direnişi yok etmeye yönelik tüm çabaların başarısız olduğunu kaydetti.

Badran, Filistin halkının Oslo’nun sözde barış planına değil, direnişe ve liderlerine inandığını vurguladı: “Mevcut kuşağa rollerini küçümsememelerini söylüyoruz; Batı Şeria’daki direnişin ardından İsrail gerçek bir kafa karışıklığıyla boğuşuyor” dedi.

Siyonist rejimin sıradan bir hükümet değil, bir çete olduğunu ve ordusunun da Nazi suikastçılarından oluştuğunu belirterek, bu rejim unsurlarının şehit cenazelerine saldırmasını bir nevi terör olarak değerlendirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 × two =