Siyonist Rejim Devrim Muhafızları’nın Otoritesinden Korktuğunu Kabul Etti

Siyonist Rejim Devrim Muhafızları’nın Otoritesinden Korktuğunu Kabul Etti

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Viyana görüşmelerini bozmak için mücadele eden Siyonist rejim, şimdi Devrim Muhafızları’nın otoritesinden korktuğu için Devrim Muhafızları’nın ABD’nin sahte terör listesinden çıkarılmasını önlemek için kampanya yürütüyor.

Siyonist Haaretz gazetesi Salı günü, İsrail’in son haftalarda Devrim Muhafızları’nın terör listesinden çıkarılmasına karşı ABD’de yoğun bir kampanya başlattığını bildirdi.

Siyonist gazete ayrıca şunları iddia etti: “Bundan sonra Beyaz Saray yetkilileri, ABD Dışişleri Bakanlığı’ndakilerin aksine İsrail’in yanında yer aldıklarını ve Devrim Muhafızları’nın terör listesinde kalmasını istediklerini gösterdiler.”

Siyonist rejim, ABD Başkanı Joe Biden’ın göreve gelmesinden çnce Washington’un BM Güvenlik Konseyi’ne dönmesine karşı tutumundan korkuyordu. Rejim daha sonra, Beyaz Saray yetkililerine danışmak üzere Biden yönetiminin fikrini değiştirmek için üst düzey yetkilileri ABD’ye gönderdi.

Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Ned Price yaptığı açıklamada, Washington’un Devrim Muhafızları’nı sözde terör örgütleri listesinden çıkarmaya karar verip vermediği sorusuna, “Bu konuları kamuoyu önünde konuşmuyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 × three =