Siyonist Rejimin Kabinesi Çöküşün Eşiğine Geldi

Siyonist Rejimin Kabinesi Çöküşün Eşiğine Geldi

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist basın rejimin kabinesinin koalisyon üyelerinden birinin istifa etme kararını açıkladığını ve koalisyonun başka bir üyesinin istifasıyla Siyonist rejimin kabinesinin çökeceğini bildirdi.

Haberde, Knesset’in (Siyonist parlamento) sağcı bir üyesi olan Edith Silman, bu sabah Siyonist kabine koalisyonundan istifa ettiğini duyurdu.

Jerusalem Post’un aktardığına göre, Bu istifasıyla Tel Aviv kabinesinin meclisteki çoğunluğunu kaybettiğini ve başka biri istifasını açıklarsa kabinenin çökeceğini, İşgal Altındaki Topraklar’ın bir kez daha genel seçimlerde yarışacağını söyledi.

Edith Silman’n istifasını açıkladıktan sonra, “artık bu duruma tahammül edemeyeceğini ve İsrail’in Yahudi kimliği olarak adlandırdığı şeye daha fazla zarar veremeyeceğini hissettiğini söyledi.”

İbrani gazetesi Ma’ariu’nun muhabiri Anna Ravia Barsky de koalisyonun birçok üst düzey üyesinin yaklaşık bir hafta önce Edith Silman’ istifa edeceğini bildiğini; Ancak Siyonist rejimin başbakanı ve Yemina partisinin lideri Naftali Bennett bundan habersizdi ve Çarşamba sabahı bu karara şaşırdığı bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twenty − eighteen =